CHILLI NOC CARNE (Mexický pokrm z jednoho hrnce).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




INGREDIENCE: 200 g barevných fazolí, 40 g oleje, 2 stroužky česneku, 2 cibule, 600 g mletého hovězího masa, 300 g rajčat, sůl, 3 čerstvé nebo 1 sušená chilli paprička, mletý pepř, dobromysl. POSTUP PŘÍPRAVY: Přebrané a propláchnuté fazole namočíme přes noc do litru vody. Druhý den je uvaříme doměkka. Mezitím rozehřejeme olej, přidáme prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou cibuli a podusíme dosklovita. Přidáme mleté maso, zamícháme a necháme asi pět minut dusit. Potom přidáme oloupaná, na malé kousky překrájená rajčata, sůl, papričky, špetku pepře a špetku dobromyslu. Zamícháme a dusíme dál za občasného zamíchání, až se rajčata rozdusí a maso je dobře udušené. Přidáme fazole a podle potřeby přisolíme a přikořeníme. Ještě krátce podusíme. Pokrm má mít hustotu ragú. Podáváme s krajíčky žemlovky. Nemáme-li barevné fazole, použijeme bílé.

CHILLI NOC CARNE (Mexický pokrm z jednoho hrnce). CHILLI NOC CARNE (Mexický pokrm z jednoho hrnce).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1349 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz